Miten poistan tilini? (RocheOne)

Huomioi: Tämän osion tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua.

Jos haluat poistaa mySugr®-sovelluksen tilin, toimi seuraavasti:

1. Avaa mySugr®-sovellus älypuhelimessasi.
  2. Valitse ”Lisää”
  3. Valitse ”Tili & asetukset”
  4. Valitse ”Hallinnoi tiliä”
  5. Siirry alhaalla olevaan kohtaan ”Yksityisyys & oikeudelliset tiedot” ja valitse ”Hallinnoi yksityisyyttä”.
  6. Vieritä näyttöä alas asti ja valitse ”Hallinnoi sovellusta koskevia suostumuksia”
  7. Napsauta sivun alareunassa kohtaa ”Poista tili”.
  8. Vahvista napsauttamalla ”Poista silti”
  9. Napsauta kohtaa ”Poista”

Huomautus: Tilisi poistetaan pysyvästi. Terveyskeskukset, joilla on ollut pääsy tietoihisi, eivät voi tämän jälkeen enää käyttää tietojasi.