Voinko käyttää VPN-yhteyttä käyttäessäni mySugr:ia?

Yritätkö luoda tiliä, kirjautua olemassa olevalle mySugr-tilille tai luoda raporttia, mutta sovellus ei salli tätä? Jos käytät VPN-yhteyttä, se on mahdollisesti otettava pois käytöstä, jotta voit käyttää tiettyjä mySugr-sovelluksen toimintoja.

On olemassa lukuisia VPN-osoitteita, joiden tiedetään aiheuttavan suuren haittaohjelmien riskin, ja siksi niiden käyttö on estettävä. Tämä tarkoittaa, ettet välttämättä voi käyttää VPN-yhteyttä käyttäessäsi mySugr-sovellusta. Jos sinun on käytettävä VPN-yhteyttä, kokeile sellaisen VPN-yhteyden käyttämistä, joka sallii yksilölliset IP-osoitteet. (Tämä ei takaa toimintaa, mutta on toiminut joiden käyttäjien kohdalla.)

Jos sinulla on ongelmia, vaikka olet ottanut VPN-yhteyden pois käytöstä tai et käytä VPN-yhteyttä, ilmoita tästä meille valitsemalla ”Lähetä pyyntö” tai lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com. Me autamme sinua mielellämme!