Miten voin vaihtaa paino-, verensokeri- tai HbA1c- yksikön?

Haluatko, että painoyksikkönä on lbs kg:n sijaan? Tai kg lbs:n sijaan?

Haluatko, että verensokeriyksikkönä on mg/dL eikä mmol/L?

Tai haluatko kenties, että HbA1c näytetään prosentteina eikä yksikössä mmol/mol?

Yksiköt määräytyvät rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittamasi sijaintisi perusteella, mutta joskus automaattisesti asetettu yksikkö on väärä. Pahoittelemme jos näin on käynyt! Näin voit vaihtaa yksikköjä:

Android:

• Siirry sivuvalikkoon napauttamalla vasemmassa yläreunassa olevaa 3 viivaa.
  • Napauta seuraavaksi kohtaa Profiili & asetukset. Napauta Hoito-välilehteä (keskimmäinen välilehti).
  • Täältä voit vaihtaa paino-, verensokeri- ja HbA1c-yksiköt.
  • Napauta vain haluamaasi yksikköä ja vaihda asetus haluamaksesi.
  • Napauta Tallenna-painiketta.

iOS:

Paino

• Napauta mySugr-sovelluksen navigointipalkissa kohtaa Lisää.
  • Napauta sitten kohtaa Ruoka.
  • Napauta seuraavaksi kohtaa Painon yksikkö ja vaihda yksikkö.

Verensokeri- tai HbA1c-yksikkö

• Napauta mySugr-sovelluksen navigointipalkissa kohtaa Lisää.
  • Napauta sitten kohtaa Verensokerin mittaus.
  • Napauta seuraavaksi kohtaa Verensokerin yksikkö tai HbA1c-yksikkö.

Tadaa! Kaikki on nyt vaihdettu!