Näin löydät Haasteet-toiminnon

Tiedätkö mikä on todella hauskaa? Osallistuminen haasteisiin, jotka auttavat sinua pysymään kärryillä! 🎉

Löydät haasteet napauttamalla kohtaa ”Lisää” ja valitsemalla sitten valikosta ”Haasteet”.

challenge english.png

Valitse sitten haaste, joka kuulostaa mielestäsi hauskalta. Suosittelemme aloittamaan ”Keltanokka”-haasteella, koska se on helppo ja nopea, ja sen avulla opit mySugr-sovelluksen käytön hetkessä!

Kun olet valinnut haluamasi haasteen, napauta sitä ja aloita haaste napauttamalla suurta vihreää painiketta, jossa lukee ”Aloitetaan”! Kun osallistut haasteisiin, saatat saada käyttöösi lisää hauskoja haasteita!

Minkä haasteen valitset ensiksi?