Miten mySugr-tili muutetaan Accu-Chek-tiliksi (RocheOne)

Huomioi: Tämän osion tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua.

Onko sinulla ongelmia Rochen uuden sisäänkirjautumisen kanssa? Ei hätää, me autamme sinua! 🙂

Jos sinulla VPN-yhteys käytössä, ota se ensin pois käytöstä. Useiden VPN-osoitteiden käyttö on estetty niiden aiheuttaman haittaohjelmien riskin vuoksi, ja siksi järjestelmämme ei salli siirtymistä eteenpäin, jos VPN-yhteys on käytössä.

Sisäänkirjautumisnäytön alareunassa on vihreällä tekstillä linkki, jossa lukee ”Kirjaudu sisään mySugr-tunnuksella”

Screenshot 2024-02-21 162403.png

Napsauta tätä linkkiä ja voit kirjautua sisään tavallisella mySugr-tunnuksellasi.

Jos olet jo kirjautuneena sisään mySugr-tunnuksellasi, älä kirjaudu ulos.

Seuraavaksi voit määrittää tilisi siten, että sisäänkirjautuminen tapahtuu jatkossa Rochen kautta. Napauta ensin sovelluksessa, kuvaajan alapuolella olevassa bannerissa ”Päivitä tili” -painiketta.

Screenshot 2024-02-21 162414.png

Napsauta sitten ”Aloita”-painiketta. Sinut ohjataan päivitysprosessin läpi, jotta voit jatkossa suorittaa sisäänkirjautumisen Roche-tilin kautta.

Screenshot 2024-02-21 162423.png

Kun tilisi on päivitetty, sinun on lopuksi kirjauduttava uudelleen sisään, jonka jälkeen siirryt takaisin lokikirjaasi.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia sisäänkirjautumisen kanssa, ota meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com.