Syntymäajan asettaminen tai muuttaminen

Pahoittelemme, että sinulla ongelmia syntymäajan asettamisen kanssa! Sinun ei todellakaan tarvitse vierittää näyttöä kuukausikaupalla alaspäin. 😊️ Syntymäajan asettaminen on helpompaa kuin voit kuvitellakaan!

iOS:

Vasemmassa yläreunassa näet kuukauden ja vuoden. Kun napautat sitä, voit valita kuukauden ja vuoden suoraan. Ja valmista tuli!

ANDROID:

Vasemmassa yläreunassa näet vuoden. Kun napautat vuotta, voit valita vuoden suoraan. Sitten vain vierität kyseisen vuoden oikean kuukauden kohdalle. Todella helppoa!

Jos sinulla on edelleen ongelmia syntymäajan asettamisessa, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.