Muuttaessani mySugr-tiliä Accu-Chek-tiliksi (RocheOne) tapahtuu virheitä

Huomioi: Tämän osion tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua.

Virhe 409 ja Virhe 401

Virhe 409 -ilmoituksen saat, jos olet jo luonut Accu-Chek-tilin kyseiselle sähköpostiosoitteelle.

Valitse ”Luo tili” -painikkeen sijaan ”Kirjaudu sisään” ja kirjaudu sisään syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja aikaisemmin luomasi salasana. Jos et muista luomaasi salasanaa, valitse sisäänkirjautumissivulla ”Unohtuiko salasana?”.

Jos sinun on palautettava salasana, varmista, ettei se ole sama, jonka luulet aiemmin valinneesi. Muuten saatat saada Virhe 401 -ilmoituksen.

Näyttö on valkoinen tilin muuttamisen aikana

Jos näyttö muuttuu valkoiseksi tilin muuttamisen aikana, yksi mahdollinen keino tämän korjaamiseksi on, että otat ponnahdusikkunoiden eston pois käytöstä laitteesi verkkoselaimessa. Tässä on linkit siihen, miten teet tämän iPhonen Safarissa ja Androidin Google Chromessa:

Apple / iPhone / iPad

Android / Google Chrome

Kun ponnahdusikkunoiden esto on otettu pois käytöstä, sinun on mahdollisesti aloitettava prosessi uudelleen pakottamalla ensin sovelluksen sulkeminen ja avaamalla sovellus uudelleen.

Ohjeessa sanotaan, että nimessä saa käyttää vain kirjaimia, mutta nimessäni on yhdysmerkki tai nimi on syötetty oikein

Ongelma yhdysmerkin sisältämien nimien syöttämisessä on jo ohjelmistokehittäjiemme tiedossa, ja he ovat selvittämässä tähän ratkaisua. Syötä tällä erää sukunimesi ilman yhdysmerkkiä ja suorita rekisteröitymine loppuun. Tulemme tekemään päivityksen, joka sallii nimen oikean kirjoitusasun.

Varmista myös, että nimesi edessä tai perässä ei ole välilyöntejä ja että automaattinen täyttö ei ole käytössä laitteessasi, koska tämän vuoksi rekisteröitymisessä saattaa tapahtua virhe.