Muuttaessani mySugr-tiliä Accu-Chek-tiliksi (RocheOne) en pysty syöttämään sähköpostiosoitettani

Huomioi: Tämän osion tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua.

Tiliä päivittäessäsi sähköpostiosoitteesi saattaa näkyä harmaana.

Sähköpostiosoitteesi on syötetty valmiiksi, ja se näkyy harmaana eli sitä ei voi muuttaa. Näin varmistetaan, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, jota käytät mySugr:ssa. Voit siirtyä eteenpäin napauttamalla syntymäajan kenttää ja syöttää tietosi. Valitse sitten maa, minkä jälkeen voit napauttaa sinistä Seuraava-painiketta.

Screenshot 2024-02-21 111929.png

Jos et voi jatkaa tietojen syötön jälkeen tai saat virheilmoituksia, ilmoita tästä meille lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com. Me autamme sinua mielellämme!