Muutettuani tilini Accu-Chek-tiliksi en näe enää tietojani tai PRO-sovellusta (RocheOne)

Huomioi: Alla olevat tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua

Missä tietoni ovat?

Kun kirjaudut takaisin tilillesi, saattaa kestää vielä hetken, että tietosi näkyvät sovelluksessasi. Jos et ole käyttänyt sovellusta pitkään aikaan, tietojen näkyminen saattaa kestää muutaman tunnin (internetyhteydestä riippuen) tai jopa pidempään.

Jos sisäänkirjautumisesta on kulunut jo muutama tunti, etkä vieläkään näe tietojasi, tähän on olemassa ratkaisu.

Ota automaattinen lukitus pois käytöstä (Asetukset > Näyttö ja kirkkaus > Automaattilukitus > Ei koskaan). Avaa sitten mySugr-sovellus ja jätä se auki muutamaksi tunniksi tai yön yli. Varmista, että puhelin on tänä aikana latauksessa. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki tietosi synkronoidaan palvelimme kanssa.

Tarkista lopuksi vielä sähköpostiosoite, jolla olet kirjautunut sisään. On nimittäin mahdollista, että olet luonut täysin uuden tilin, jota ei ole yhdistetty alkuperäiseen mySugr-tiliisi.

Missä PRO-sovellukseni on?

Otitko PRO-sovelluksen käyttöön yhdistämällä yhteensopivan Accu-Chek-mittarin laitteeseesi? PRO-versio muuttuu takaisin Basic-versioksi, jos mittaria ei ole yhdistetty tai jos et tuo tietoja säännöllisesti. Jotta voit käyttää PRO-versiota, sinun on tuotava tilillesi 1 arvo vähintään kerran 30 päivän aikana.

Jos maksat PRO-versiosta tai se ei aktivoidu sen jälkeen, kun olet yhdistänyt mittarin ja tuonut mittarista tietoja, tarkista sähköpostiosoite, jolla olet kirjautunut sisään. On nimittäin mahdollista, että olet luonut täysin uuden tilin, jota ei ole yhdistetty alkuperäiseen, PRO-tilauksen sisältävään mySugr-tiliisi.

Jos et vieläkään näe tietojasi tai PRO-tilaustasi, eivätkä yllä mainitut keinot auta, ota meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com ja me selvitämme asian.