Ongelmia Accu-Chek-tilin (RocheOne) salasanan palautuksessa

Yritätkö palauttaa salasanan, mutta jostain syystä se ei onnistu? Jos haluat palauttaa salasanan ja siirtyä mySugr-sovellukseen Accu-Chek-tilisi tiedoilla, toimi seuraavassa kuvatulla tavalla.

1. Jos sinulla VPN-yhteys käytössä, ota se pois käytöstä. Useiden VPN-osoitteiden käyttö on estetty niiden aiheuttaman haittaohjelmien riskin vuoksi, ja siksi järjestelmämme ei salli siirtymistä eteenpäin, jos VPN-yhteys on käytössä.

2. Poista mySugr-sovellus laitteestasi ja asenna se uudelleen.

mySugr - Google Play Store 🤖

mySugr - App Store 🍏

3. Vahvista ensin, että mySugr-tilisi on päivitetty Accu-Chek-tiliksi: Avaa sovellus ja valitse sisäänkirjautumistavaksi mySugr-tunnus. Sovellus ilmoittaa, onko tili jo päivitetty.
    • Jos voit kirjautua sisään mySugr-tunnuksella, kirjaudu ensin kokonaan ulos mySugr-sovelluksesta (Lisää > Tili & asetukset > Kirjaudu ulos).

4. Pakota sovelluksen sulkeminen ja avaa mySugr-sovellus uudelleen.

5. Luo uusi Accu-Chek-tili käyttäen samaa sähköpostiosoitetta kuin päivitetyssä, jo olemassa olevassa mySugr-/Accu-Chek-tilissä napauttamalla ”Luo tili” -painiketta. Luo sitten uusi tili samalla tavoin, kuin jos sinulla ei vielä olisi tiliä.

6. Pakota mySugr-sovelluksen sulkeminen uudelleen ja käynnistä puhelin tarvittaessa uudelleen.

7. Kirjaudu sisään Accu-Chek-tilin tiedoilla.