Miten kirjaudun ulos tililtäni (RocheOne)

Huomioi: Tämän osion sisältö koskee vain niitä maita, joissa on käytössä Accu-Chek-tilin kirjautumisprosessi. Jos et ole varma, koskeeko tämä tiliäsi, ota yhteyttä mySugr-tukeen.

Jos haluat kirjautua ulos RocheOne-tililtäsi mySugr®-sovelluksessa, toimi seuraavasti:

Sovelluksen ollessa auki:

1. Napauta näytön alareunassa olevassa navigointipalkissa kohtaa ”Lisää
  2. Valitse ”Tili & asetukset
  3. Vieritä näytön alareunaan ja valitse ”Kirjaudu ulos
  4. Vahvista uloskirjautuminen napauttamalla kohtaa ”Kirjaudu ulos
  5. Vinkki: Jos olet kirjautunut sisään useammalla laitteella ja kirjaudut ulos yhdellä laitteella, sinut kirjataan ulos kaikista istunnoista ja kaikilta laitteilta.

⚠️Älä kirjaudu ulos, jos saat ilmoituksen, että sinulla on vielä synkronoimattomia tietoja.⚠️

Synkronoimattomat tiedot katoavat, jos kirjaudut ulos tai poistat asennuksen. Varmista ennen uloskirjautumista, että kaikki tiedot on synkronoitu. Voit tarkistaa synkronoimattomat tiedot napauttamalla kohtaa ”Lisää” ja vierittämällä näytön alareunaan.

Jos tiedot eivät vieläkään synkronoidu, ota yhteyttä mySugr-tukeen lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com.