Terveystietojen jakaminen mySugr-sovelluksesta lääkärille jakokoodin avulla

Huomioi: Tämän osion sisältö koskee vain niitä maita, joissa on käytössä Accu-Chek-tilin kirjautumisprosessi. Jos et ole varma, koskeeko tämä tiliäsi, ota yhteyttä mySugr-tukeen.

Jotta voit jakaa mySugr®-sovelluksesta terveystietoja lääkärillesi, sinun on ensin luotava jakokoodi.

Varmista, että käytössäsi on mySugr-sovelluksen uusin versio. Jos et ole varma, mikä versio sinulla on käytössäsi, ota yhteyttä mySugr-tukeen lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com, niin autamme sinua.

Avaa mySugr® ja valitse Lisää

Valitse Tietojen jakaminen. (Jos et näe tätä vaihtoehtoa valikossa, ilmoita meille tästä välittömästi)

Vieritä näyttöä alas kohtaan ”Luo jakokoodi” ja valitse Luo koodi.

Jaa juuri luotu koodi lääkärillesi ja tietojen jakaminen voi alkaa.

Tärkeää: Terveydenhuollon ammattilaisen on lisättävä koodi profiiliisi 48 tunnin kuluessa koodin luonnista, joten jaa koodi hänelle silloin, kun hän varmasti lukee viestisi kyseisen ajanjakson aikana.