Miten tietojen tuonti onnistuu?

Simppelisti!

Ennen ensimmäistä tuontia, valitse käyttämäsi verensokerimittari sovelluksen asetuksissa. Valitse lisäksi mittarissa käyttämäsi vs-yksikkö (mg/dl tai mmol/l), päiväyksen esitystapa sekä ajan esitystapa (24h tai AM/PM).
Tietojen tuontia varten tarvitset hyvän yleisvalaistuksen. Yritä kuitenkin välttää häiritseviä heijastuksia ja varjoja mittarisi näytöllä. Jos mittarissasi on oma taustavalo, laita se tiedon tuonnin ajaksi pois päältä.

Loppu sujuu helposti. On tärkeää, että pidät puhelimesi mahdollisimman vakaana, jotta numeroiden tunnistus onnistuu mutkattomasti. Ei siis välttämättä kannata kokeilla arvojen tuontia hypon aikana ;). Kun Scanner on tunnistanut ja kaapannut ensimmäisen arvon, siirry seuraavaan arvoon. Käy näin läpi kaikki arvot, jotka haluat tuoda Lokikirjaan. Harjoitus tekee mestarin ja pian tietojen tuonti Importerin avulla sujuu leikiten.