Support

Mitä tapahtuu kun PRO-tilini vanhentuu?

 

Ei hätää. Sinusta tulee automaattisesti mySugr Basic -käyttäjä.

Tämä tarkoittaa, että voit edelleen käyttää kaikkia mySugr Basic -toimintoja. Jos haluat siirtyä takaisin PRO-käyttäjäksi, voit tehdä sen lunastamalla käyttökoodin (jos sinulla on sellainen), tai voit päivittää sovelluksesi mySugr PRO -versioksi ostamalla sen sovelluksen kautta (in-app purchase).

.