Support

Mitä tapahtuu kun Pro-tilini vanhentuu?

Ei hätää. Sinusta tulee automaattisesti mySugr Free -käyttäjä.

 

Tämä tarkoittaa, että voit edelleen käyttää kaikkia mySugr Free -toimintoja. Jos haluat siirtyä takaisin Pro-käyttäjäksi, voit tehdä sen lunastamalla etusetelin (jos sinulla on sellainen), tai voit päivittää sovelluksesi mySugr Pro -versioksi ostamalla sen sovelluksen kautta (in-app purchase).

.