Syöttäessäni hiilihydraattimäärää sen vieressä näkyy punainen huutomerkki enkä voi tallentaa tietoja. Missä on vika?

Diabeteshirviösi laskee hiilihydraattisi vaihtoannoksina grammojen sijaan tai grammoin vaihtoannosten sijaan.

Jos hiilihydraattien perässä näkyy ”Ex.” tai ”g”, tarkista hiilihydraattiasetukset (eli onko yksikkönä ”Grammat” vai ”Vaihtoannokset”).

Napauta ensin navigointipalkin oikeassa alareunassa kohtaa ”Lisää”. Napauta sitten kohtaa ”Tili & asetukset”.

Android:
Valitse näytön yläreunassa keskellä oleva ”Hoito”-välilehti, vieritä näyttöä alaspäin ja napauta kohtaa ”Hiilariyksikkö”.

iOS:
Valitse luettelosta ”Ruoka”. Napauta sitten kohtaa ”Hiilariyksikkö”.

Tämän jälkeen voit valita, mitä yksikköä käytät hiilihydraattien laskennassa, ja voit jatkaa tietojen syöttöä.