Miten voin muuttaa henkilökohtaisia tietojani kuten sähköpostiosoite, nimi (oma sekä hirviön) ja syntymäaika?

Helposti ja vaivattomasti!

Napauta sivuvalikkoa (tai ”Lisää”, jos käytät iOS-laitetta) ja valitse sitten ”Profiili & asetukset”. Napauta nimeä, tai syntymäaikaasi ja tee haluamasi muutokset.

Yleisen tietosuoja-asetuksen vuoksi sähköpostiosoitteen vaihtaminen ei käy näin helposti, sillä meidän on varmistettava, että sinä itse olet vaihtamassa sähköpostiosoitetta (kysehän on omista tiedoistasi!). Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteen, lähetä tukitiimillemme viesti, niin autamme vaihtamaan sähköpostiosoitteesi!

support@mysugr.com