Miten voin muuttaa henkilökohtaisia tietojani kuten sähköpostiosoite, nimi (oma sekä hirviön) ja syntymäaika?

mySugr-tili

Jos sinulla on mySugr-tili, eikä sitä ole muutettu Accu-Chek-tiliksi, muuttaminen onnistuu todella helposti!

Napauta näytön alareunassa kohtaa ”Lisää” ja valitse ”Tili & asetukset”.

iOS:
Hirviösi nimi näkyy Tili & asetukset -näytöllä. Jos haluat muuttaa nimeäsi tai syntymäaikaasi, napauta ”Oma tilaus” -kohdan yläpuolella olevassa osiossa nimeäsi. Tässä valikossa voit vaihtaa etu- tai sukunimesi tai syntymäaikasi.

Android:
Tili-välilehdellä on kohta, jossa voit muuttaa hirviösi nimeä, etunimesi, sukunimesi tai syntymäaikasi.

Yleisen tietosuoja-asetuksen vuoksi sähköpostiosoitteen vaihtaminen ei käy näin helposti, sillä meidän on varmistettava, että sinä itse olet vaihtamassa sähköpostiosoitetta (kysehän on omista tiedoistasi!). Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteen, lähetä tukitiimillemme viesti, niin autamme vaihtamaan sähköpostiosoitteesi!

support@mysugr.com
Accu-Chek-tili (RocheOne)

Huomioi: Alla olevat tiedot koskevat vain Chileä, Alankomaita, Iso-Britanniaa, Espanjaa, Belgiaa, Saksaa, Sveitsiä ja Perua.

Jos tilisi on jo muutettu Accu-Chek-tiliksi ja haluat muuttaa sähköpostiosoitetta, nimeä tai syntymäaikaa, ota yhteys Accu-Chek-asiakaspalveluun.

Jos et tiedä alueesi asiakaspalvelun yhteystietoja, lähetä meille viesti osoitteeseen support@mysugr.com ja me lähetämme sinulle nämä yhteystiedot.