Mites laitan automaattisen kuukausi- tai vuosimaksun pois päältä?

Helposti, vain muutamalla klikkauksella.

Android-laitteet: (Google Play-sovelluksella)

Tilauksen peruuttaminen

Sovelluksen poistaminen ei poista tilausta.

1.  Siirry sivulle play.google.com.
  2.  Varmista, että olet kirjautunut oikealle Google-tilille.
  3. Klikkaa vasemmassa reunassa olevaa kohtaa Omat tilaukset.
  4.  Valitse se tilaus, jonka haluat peruuttaa.
  5. Klikkaa kohtaa Hallinnoi > Peru tilaus.

Jos sinulla on tilaus sovelluksessa, joka poistetaan Google Playsta, tuleva tilauksesi perutaan. Aiempia tilauksiasi ei hyvitetä.

*Peruuttamisen seuraukset*

Kun peruutat tilauksen, voit edelleen käyttää sitä maksamasi ajan.

Jos esimerkiksi teet 1. tammikuuta vuoden mittaisen tilauksen, jonka maksu veloitetaan vuosittain, ja päätät peruuttaa tilauksesi 1. heinäkuuta, samasta päivästä alkaen:

• Voit käyttää tilausta ja PRO-version toimintoja 31. joulukuuta asti.
  • Sinulta ei veloiteta uutta vuositilausmaksua seuraavan tammikuun 1. päivänä.

Huomioi, että vaikka olet peruuttanut tilauksen, maksetussa tilauksessa saattaa olla vielä käyttöpäiviä jäljellä. Tällöin tilaus ei pääty heti. Tilauksen kohdalla tulee näkyä tällöin ”Päättyy (päivämäärä)”, ei ”Uusitaan (päivämäärä)”.

Jos tilauksen kohdalla näkyy ”Uusitaan (päivämäärä)”, tilauksen peruuttaminen ei onnistunut, vaan peruutus on suoritettava uudelleen.

iOS-laitteet (Apple):

Ohjeet tilauksen peruuttamiseen iTunes-sovelluksella: https://support.apple.com/en-en/HT20203

*Tällä hetkellä tukitiimimme ei voi ottaa automaattisia maksuja pois käytöstä puolestasi. Jos haluat peruuttaa Pro-tilauksen, sinun on suoritettava yllä mainitut vaiheet, vaikka olisimme jo poistaneet tilisi. Tämä johtuu siitä, että käyttäjä on tehnyt maksusopimuksen ja palveluntarjoajan (Google Play tai Apple iTunes) kanssa, eikä suoraan meidän kanssa. Kiitos ymmärryksestäsi!*