Mikä mySugr Scanner on ja mitä hyötyä siitä on minulle?

Diabetesarki on usein stressaavaa, eikä jokaista verensokeriarvoa tule aina kirjattua muistiin. Me mySugrilla halusimme, että verensokeriarvojen siirtäminen mittarilta olisi mahdollista myös täysin ilman Bluetoothia, Wi-Fi-yhteyttä, tai kaapelisalaattia.

Loimme siis mySugr Scanner -sovelluksen. Sen patentoitu kuvantunnistus on nopea ja helppo tapa siirtää tietoja mittareista iPhoneen. Arvojen siirtoon tarvitset siis ainoastaan verensokerimittarisi ja iPhonesi.