Miten Junior-sovellus toimii?

Junior-sovellus on kahden laitteen kauppa: sekä lasten että vanhempien tulee asentaa sovellus älypuhelimiinsa.

Kaikki jälkikasvun tekemät merkinnät, olivat ne sitten verensokeriarvoja, kuvia tai insuliiniannoksia, voidaan välittää vanhempien puhelimeen joko push-viestinä tai sähköpostina. Tämän jälkeen vanhemmat voivat antaa palautetta ja ohjeita liittyen esim. insuliiniannoksen kokoon tai syötyihin hiilareihin lähettämällä viestin tai soittamalla.