Miten rekisteröinti tapahtuu?

Rekisteröidyttyään omalla älypuhelimellaan, vanhempi voi sen jälkeen helposti aktivoida lapsensa tilin tämän omaan puhelimeen. Toisin sanoen, tällä tavoin luodaan yksi tili, jota sekä vanhempi että lapsi voivat käyttää omilla puhelimillaan.

Rekisteröinnin yhteydessä käyttäjiltä kysytään seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero (ainoastaan vanhemman puhelin), sähköpostiosoite (ainoastaan vanhemman puhelin) ja salasana. Onnistuneen rekisteröitymisprosessin jälkeen lapset ja vanhemmat voivat kirjautua sovellukseen puhelimillaan, jossa heitä odottaa suloinen vihreä diabeteshirviö.