Voinko käyttää Lokikirjaa, Akatemiaa tai Analyysia älypuhelimellani?

Osittain. Ehkä. Se riippuu. Niitä ei alunperin suunniteltu älypuhelimille...

Alhaisin tuettu resoluutio (näytön koko) on 1280 (leveys) x 800 (korkeus) pikseliä. Eli jos sinulla on suurinäyttöinen älypuhelin (iPhone 6 Plus, Galaxy Note, jne.) käyttöelämyksesi saattaa on kelvollinen. Monien suurten tablettien tulisi myös toimia hyvin.

Lokikirja, Akatemia ja Analyysi toimivat kuitenkin parhaiten pöytäkoneellasi tai kannettavallasi. Avaa siis selaimesi ja ala höykyttämään hirviötäsi.