Missä maissa mySugr-sovellus on saatavilla?

Teemme kovasti töitä levittääksemme mySugr-sovellusta ympäri maailmaa, sillä diabeteshirviö ei tunne rajoja!

mySugr-sovellus on rekisteröity lääkinnällinen laite, ja se on kehitetty noudattaen kansainvälistä ISO 13485 -standardia. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee noudattaa tiettyjä sääntöjä ja täyttää yksittäisten maiden paikalliset vaatimukset lääkinnällisille tuotteille. Turvallisuus ennen kaikkea!

Voit tarkistaa App Storesta tai Play Kaupasta, onko mySugr-sovellus saatavilla maassasi.
Jotkin toiminnot ja yhdistettävät laitevaihtoehdot vaihtelevat maittain, ja ne lisääntyvät kehityksemme myötä. Saadaksesi käyttöön uusimman maassasi olevan version lataa mySugr-sovellus (tarkista käytettävissä olevat laitevaihtoehdot kohdasta ”Yhteydet”) tai lue kuvaus App Storessa tai Play Kaupassa!

Jos sinulla on kysyttävää mySugr-sovelluksen saatavuudesta tai yhdistettävistä laitteista, ota yhteyttä asiakastukeemme lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com.