Mistä voin hankkia Lokikirja-sovelluksen?

Voit hankkia Lokikirja-sovelluksen helposti Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

Käytä hakukenttään "mySugr", tai seuraa jompaa kumpaa seuraavista linkeistä:
mySugr Lokikirja iOS-laitteille: Apple App Store (väh. iOS 9)
mySugr Lokikirja Androidille: GooglePlay Store (väh. Android OS 4.3)

Lokikirja on tällä hetkellä saatavilla monessa Euroopan maassa (esim. Saksa, Itävalta, Iso-Britannia, Ruotsi, Ranska, Espanja, Italia), Yhdysvalloissa, sekä Intiassa ja muutamissa Afrikan valtioissa.