Miten vaihdan salasanani?

Helposti, sinun tarvitsee suorittaa vain muutama vaihe.

Oletko kirjautuneena sovellukseen? Napauta näytön alareunassa kohtaa ”Lisää” ja valitse ”Tili & asetukset”. Valitse sitten näytön alareunassa ”Vaihda salasana”.

Syötä seuraavassa näytössä ensin vanha salasanasi ja sitten uusi salasana. Uusi salasana on syötettävä kahdesti. Näin varmistetaan, ettei siinä ole kirjoitusvirheitä. Napauta tämän jälkeen ”Tallenna”. Saat tämän jälkeen vahvistuksen siitä, että sovelluksen salasana on vaihdettu.

Jos et muista vanhaa salasanaasi, kirjaudu ulos sovelluksesta. Kirjaudu sitten sisään mySugr-tunnuksellasi. Salasanakohdan vierestä löydät kohdan ”UNOHTUIKO SALASANA?”. Klikkaa sitä ja sinulle lähetään sähköpostitse viesti, joka sisältää ohjeet ja uuden salasanan. Huomioi, että salasanana palautuslinkki on voimassa vain 30 minuuttia, joten toimi nopeasti!