Miten vaihdan salasanani?

Helposti, sinun tarvitsee suorittaa vain muutama vaihe.

Oletko kirjautuneena sovellukseen? Napauta sivuvalikkoa ja valitse sitten ”Profiili”. Valitse sitten ”Vaihda salasana”.

Syötä ensin vanha salasanasi. Sen jälkeen voit syöttää uuden salasanan, joka sinun täytyy vielä vahvistaa.

Jos et muista vanhaa salasanaasi, kirjaudu ulos sovelluksesta. Kirjaudu sitten sisään mySugr-tunnuksellasi. Salasanakohdan vierestä löydät kohdan ”UNOHTUIKO SALASANA?”. Klikkaa sitä ja sinulle lähetään sähköpostitse viesti, joka sisältää ohjeet ja uuden salasanan. Huomioi, että salasanana palautuslinkki on voimassa vain 30 minuuttia, joten toimi nopeasti!