Miten vaihdan salasanani?

Helposti, muutaman askeleen kautta.

Vaihtaaksesi salasanan, valitse sivuvalikosta "Profiili". Sieltä löydät kohdan "Vaihda salasana".

Anna ensin vanha salasanasi. Sen jälkeen sinua pyydetään antamaan uusi salasana ja vahvistamaan se.

Jos et muista vanhaa salasanaasi, kirjaudu yksinkertaisesti ulos sovelluksesta. Kirjaudu sitten sisään mySugr-tunnuksellasi. Salasanakohdan vierestä löydät kohdan "UNOHTUIKO SALASANA?". Klikkaa sitä ja sinulle lähetään sähköpostitse viesti, jonka ohjeiden avulla voit nollata vanhan salasanasi.