Voinko käyttää Lokikirjaa offline-tilassa?

Kyllä! mySugr Lokikirja on aika fiksu. Se tallentaa merkintäsi suoraan laitteellesi. Ollessasi yhteydessä nettiin, sovellus päivittää tiedot synkronoimalla ne serverin kanssa. Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja, riippuen tietysti synkronoitavan tiedon määrästä. Haasteet eivät toimi offline-tilassa. Ethän vaan kirjaudu ulos sovelluksesta ollessasi offline-tilassa, muuten menetät kaikki synkronoimattomat merkinnät.