Mikä Apple Health on ja mitä hyötyä siitä on?

Apple Health -sovelluksen (iOS8) avulla voit kerätä kaiken kuntoilu- ja terveysdatasi yhteen paikkaan. Miten sinä hyödyt tästä? Voit helposti synkronoida tietoja Apple Healthistä Lokikirjaan ja päinvastoin. Kätevää, eikö? Luonnollisesti sinä olet pomo ja päätät sallitko synkronoinnin ja mitä tietoja haluat jakaa.

Lokikirjan asetusten kautta voit säädellä, mitkä tiedot haluat jakaa Healthin kanssa.

Jos päätät käyttää Apple Health -sovellusta ja annat mySugr Lokikirjalle luvan kommunikoida sen kanssa, huomaa, että vain ja ainoastaan uudet merkinnät synkronoidaan Apple Healthiin. Vanhoja merkintöjä ei synkronoida eikä niitä voida täydentää.

Lisätietoa Apple Healthistä täältä.

HUOMIO: Huomasimme hiljattain kummallisen toimintahäiriön, jossa tietoja synkronoitiin mySugr Lokikirjaan ulkopuolisista sovelluksista Apple Healthin kautta. Tämän takia olemme väliaikaisesti kytkeneet Apple Healthin synkronoinnin automaattisen hyväksynnän pois päältä.

Ei paniikkia – katsastamme kaikki sovellukset yksitellen, hyväksyen hyödylliset ja koittaen löytää ratkaisun tai kiertotien muiden sovellusten kohdalla.

Siis – jos sinulla on ongelmia tietojen synkronoinnissa ulkopuolisista sovelluksista mySugr Lokikirjaan Apple Healthin kautta, ole meihin yhteydessä!

Ole hyvä, lähetä meille viesti osoitteeseen support@mysugr.com ja kerro meille mitä sovellusta käytät. Olemme sinuun yhteydessä asiaan liittyen.