Mikä Apple Health on ja mitä hyötyä siitä on?

Applen Terveys-sovelluksen avulla voit kerätä kaikki kuntoilu- ja terveystietosi yhteen paikkaan. Miten sinä hyödyt tästä? Voit helposti synkronoida tietoja Terveys-sovelluksesta lokikirjaan ja päinvastoin. Kätevää, eikö vain? Luonnollisesti sinä olet pomo ja päätät, sallitko synkronoinnin ja mitä tietoja haluat jakaa.

Lokikirjan asetuksissa voit määrittää, mitkä tiedot haluat jakaa Terveys-sovelluksen kanssa.

Jos päätät käyttää Applen Terveys-sovellusta ja annat mySugr-lokikirjalle luvan kommunikoida sen kanssa, huomioi, että vain mySugr-lokikirjan uudet merkinnät synkronoidaan Applen Terveys-sovellukseen. Lokikirjan vanhoja merkintöjä ei synkronoida Terveys-sovellukseen eikä niitä voi täydentää. mySugr voi KUITENKIN käyttää Applen Terveys-sovelluksessa olevia vanhoja tietoja, jos sallit mySugr:n ”lukea” kyseisiä tietoja.

Applen Terveys-sovelluksen yhdistäminen mySugr-sovellukseen on todella helppoa. Napauta vain näytön alareunassa olevassa navigointipalkissa kohtaa ”Yhteydet”. Applen Terveys-sovellus näkyy nyt yhdistettävien sovellusten luettelossa. Napauta sitä ja sen jälkeen isoa vihreää yhdistämispainiketta ja kaikki on valmista.

HUOMAUTUS: Huomasimme hiljattain kummallisen toimintahäiriön kolmannen osapuolen sovelluksissa (esim. MyFitnessPal on yleisesti käytetty sovellus), jotka välittävät tietoja Applen Terveys-sovellukseen. Tämän vuoksi olemme ottaneet tietojen automaattisen synkronoinnin mySugr-sovellukseen näistä sovelluksista pois päältä.

Tarkistamme nämä sovellukset säännöllisesti, joten jos et näe mySugr-sovelluksessa enää tietoja, joiden tuonti oli aikaisemmin mahdollista, ota meihin yhteyttä, niin ilmoitamme, onko kyseinen sovellus otettu pois käytöstä.

Mutta ei paniikkia. Tarkistamme kaikki nämä sovellukset tarkasti varmistaaksemme, että tiedot siirtyvät sovellukseemme asianmukaisesti. Jos sinulla on ongelmia tietojen synkronoinnissa kolmannen osapuolen sovelluksista mySugr-lokikirjaan Applen Terveys-sovelluksen kautta, ota meihin yhteyttä! Lähetä meille viesti napauttamalla oikeassa alareunassa olevaa Ohje-painiketta ja kerro meille, mitä sovellusta käytät. Olemme sinuun yhteydessä asiaan liittyen.