Miten kirjaan käyttämäni tabletit ja niiden annokset parhaiten?

Parilla klikkauksella!

Valitse sivuvalikosta "Asetukset" ja klikkaa sitten kohtaa tabletit. Tätä kautta voit lisätä uusia tabletteja. Parhaiten merkitset tablettiasetuksiin myös käyttämäsi lääkkeen vahvuuden − esim. Metformin 500mg.

Myöhemmin merkintää tehdessäsi, voit kirjata ottamasi tabletit ja niiden määrään kohdassa "Tabletit". Esimerkki: jos otat kaksi 500mg vahvuista Metformin-tablettia, valitse ensin valikosta Metformin 500mg ja aseta määräksi "2". Klikkaa tämän jälkeen tallenna ja ottamasi tabletit tallennetaan Lokikirjamerkintänä.