Miten kirjaan käyttämäni tabletit ja niiden annokset parhaiten?

Kohdassa ”Tabletit” voit syöttää, kuinka monta tablettia otat.

Tabletit Android-laitteessa:

• Avaa sivuvalikko ja napauta kohtaa ”Profiili & asetukset”.
  • Napauta sitten kohtaa ”Hoito” ja valitse ”Tabletit”.
  • Syötä Tabletit-kenttään YourPillName XXXmg ja napauta ”Tallenna”-painiketta.
  • Kun syötät tietoja, valitse vain YourPillName XXXmg sekä kuinka monta tablettia otat kyseistä lääkettä sillä hetkellä.
  • Jos haluat syöttää toisen tabletin, napauta ”Seuraava”-painiketta ja sitten alaspäin osoittavaa nuolta, ja napauta tablettiriviä uudelleen.

Tabletit iOS-laitteella:

• Napauta näytön alareunassa olevaa kohtaa ”Lisää” ja sitten kohtaa ”Profiili & asetukset”.
  • Napauta sitten kohtaa ”Hoito” ja valitse ”Tabletit”.
  • Syötä Tabletit-kenttään YourPillName XXXmg ja napauta ”Tallenna”-painiketta.
  • Kun syötät tietoja, valitse vain YourPillName XXXmg sekä kuinka monta tablettia otat kyseistä lääkettä sillä hetkellä.
  • Jos haluat syöttää toisen tabletin, napauta tablettiriviä uudelleen syöttääksesi seuraavan lääkkeen.