Miten synkronoin verensokeriarvoni Beurer GL50 evo -mittarista mySugr Lokikirjaan?

Helposti! (saatavilla ainoastaan Saksassa ja Italiassa)

• Aktivoi ensin älypuhelimesi Bluetooth. Avaa sitten Lokikirja-sovellus. Etsi sivuvalikosta kohta "tuetut laitteet"
  • Valitse Beurer GL50 ja aktivoi se
  • Varmista, että mittarisi Bluetooth adapteri on paikallaan. Valitse mittarin valikosta "Kaikki arvot"
  • Muistissa olevat arvot näkyvät nyt mittarin näytöllä
  • Lokikirja-sovelluksen tulisi olla nyt yhdistettynä mittarisi kanssa.
  • (valintamerkki on nyt vihreä)
  • Puhelimeesi ilmestyy viesti uudesta pariliitoksesta joko popup-viestinä tai viestinä puhelimen viestikeskukseen
  • Syötä mittarisi koodi puhelimeesi (löydät koodin mittarisi/bluetooth adapterin pakkauksesta. Koodi on 982249)
  • Vahvista pariliitos
  • Lokikirja-sovellus tuo arvot mittaristasi
  • Valmista tuli!

Kaikki edellisen tuonnin jälkeen mitatut arvot siirretään mySugr Lokikirjaan. Synkronoinnin jälkeen voit muokata lukemia haluamallasi tavalla. Lisää vaikka hiilareita, insuliiniannoksia, ystäviä, jne.

mySugr Lokikirja on aika fiksu, sillä kaikki yhtenevät verensokeriarvot, joilla on sama mittausaika (+/- 10 minuuttia) sulautetaan yhteen välttäen turhia kaksoiskopioita. Kätevää, eikö?

Voit synkronoida Beurer GL50 evon seuraavien laitteiden kanssa:

• Samsung Galaxy S4, S5, S6, S6 Edge
  • Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note Edge
  • Samsung Galaxy Alpha
  • Samsung Galaxy K Zoom
  • Samsung Galaxy Core 2
  • Samsung Galaxy Ace 4
  • Samsung Galaxy A3
  • Google Nexus 4, 5, 5X, 6, 6P
  • LG Optimus L70
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5S
  • iPhone 6
  • iPhone 6+
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S+