Miten käytän uutta hakutoimintoa parhaiten?

Uuden hakutoiminnon avulla voit hakea tekstiä ja käyttää suodattimia.

Tässä lyhyt esimerkki: Etsiessäsi korkeita paastoverensokeriarvoja, valitse suodattimet ”paasto” ja ”hyper”. Hakutuloksissa näkyvät kaikki merkinnät, joissa on tunnisteina ”paasto” ja ”hyper”!

Maagista!

Voit tietysti myös etsiä merkintöjä normaalin tekstihaun avulla. Syötä hakusana hakukenttään ja suorita haku.

Hakutoiminto on PRO-sovelluksen ominaisuus. Jos haluat käyttää sitä, sinun on tilattava PRO-sovellus.