Miten synkronoin aktiivisuuden ja askeleet Apple Healthistä Lokikirjaan?

Hirviömäisen nopeasti, tottakai.

• Varmista, että olet aktivoinut Apple Healthin Lokikirjassa (Asetukset)
  • Varmista LISÄKSI, että aktiivisuuden ja askeleiden synkronointi on aktivoitu Apple Healthin asetuksissa.
  • Avaa mySugr Lokikirja ja aktiivisuutesi sekä askeleesi ilmestyvät kuvaajaan.

Aktiivisuusdatan näkyvyysasetukset saat näkyviin tuplaklikkaamalla kuvaajaa. Asetuksissa voit valita haluatko niiden näkyvän kuvaajassa.

Aktiivisuutesi sekä askeleesi (vain iOS) lähetään automaattisesti Apple Healthin kautta Lokikirjaan. Askeleet näkyvät pystypalkkeina ja aktiivisuus vaakapalkkeina.

Android-laitteille emme valitettavasti voi vielä tarjota suoraa synkronointia Fitness-sovellusten ja Lokikirjan välillä.