Miten tuon CGM-tietoni (jatkuva glukoosiseuranta) Lokikirja-sovellukseen?

• Mene tietokoneellasi osoitteeseen https://hello.mysugr.com ja kirjaudu sisään mySugr-tilillesi.
  • Klikkaa sivuvalikossa kohtaa "Importer".
  • Raahaa .csv/txt tiedosto CGM-ohjelmastasi latauskenttään.
  • Tietojesi tuonti Lokikirjaan vie vain muutaman hetken.

Kun tuonti on valmis, avaa Lokikirja-sovellus älypuhelimellasi. CGM-tietosi näkyvät kuvaajassa heti kun synkronointi on suoritettu.
CGM-tietojen näkyvyysasetukset saat näkyviin tuplaklikkaamalla kuvaajaa. Asetuksissa voit valita haluatko niiden näkyvän kuvaajassa.

Tuonti Apple Healthin kautta (vain iOS):

• Varmista, että olet aktivoinut Apple Healthin Lokikirjassa
  • Varmista LISÄKSI, että verensokerin synkronointi on aktivoitu Apple Healthin asetuksissa.
  • Avaa mySugr Lokikirja ja CGM-tietosi näkyvät kuvaajassa.

Tärkeää Dexcom Share (ja uudempi) -käyttäjille: Apple Health näyttää CGM-tiedot sovelluksessa 3 tunnin viiveellä. Lokikirjassa näkyvät tiedot eivät siis ole reaaliaikaisia.

Tietojen suora synkronointi Lokikirjaan Dexcom-sovellusten avulla ei toistaiseksi ole mahdollista Android-käyttäjille.

Tuettuihin CGM-järjestelmiin lukeutuvat Dexcom Share (ja uudemmat) (vain iOS), Freestyle Libre sekä Medtronic.