Miten siirrän verensokeriarvojani Accu-Chek Aviva/Performa Connectista mySugr Lokikirjaan?

(only supported in Austria, Germany, Italy, Belgium right now)

Helposti!

•  iOS: Aktivoi ensin älypuhelimesi Bluetooth.
  •  Mene Lokikirja-sovelluksen sivuvalikossa kohtaan "Tuetut laitteet".
  •  Valitse Accu-Chek Aviva/Performa Connect ja aktivoi se.
  •  Android: Avaa mySugr Lokikirja ja mene sivuvalikossa kohtaan "Tuetut laitteet".
  •  Älypuhelimesi Bluetooth aktivoituu automaattisesti, jos se ei ole jo päällä.
  •  Käynnistä mittarisi.
  •  Mene mittarisi asetuksiin.
  •  Luo uusi langaton yhteys kohdassa "Langaton" noudattamalla annettuja ohjeita.
  •  Puhelimeesi ilmestyy viesti uudesta pariliitoksesta (popup-viestinä tai viestinä puhelimen viestikeskukseen)
  •  Syötä mittarisi koodi puhelimeesi vahvistaaksesi pariliitoksen.
  •  Yhteyden luonti ja aktivointi onnistuivat - Mittarisi on nyt yhdistettynä Lokikirja-sovellukseen!

Sivuvalikon kautta pääset takaisin Lokikirjan päänäytölle

Siirtääksesi tietoja mittaristasi Lokikirjaan, napauta mittalaitteen valikon "Omat tiedot" kohdasta ensin "Tiedonsiirto" ja edelleen "Langaton".

Vinkki: Voi aktivoida Accu-Chek Aviva/Performa mittalaitteen synkronoimaan arvot automaattisesti. Tämän toiminnon avulla vs-arvo lähetetään jokaisen mittauksen jälkeen suoraan Lokikirja-sovellukseen (aina kun puhelimesi Bluetooth on aktivoituna). Löydät toiminnon kohdasta "Asetukset" ja "Langaton".

Synkronoinnin yhteydessä kaikki edellisen synkronoinnin jälkeen mitatut arvot tuodaan mySugr Lokikirjaan. Voit luonnollisesti muokata tuotuja tietoja haluamallasi tavalla (lisätä merkintöihin vaikka hiilihydraattimääriä, tunnisteita, kommentteja, tms.).

mySugr Lokikirja on lisäksi aika fiksu, sillä kaikki yhtenevät verensokeriarvot, joilla on sama mittausaika (+/- 10 min.) sulautetaan yhteen välttäen turhia kaksoiskopioita. Kätevää, eikö?

Tuetut laitteet:

(Android Version 5.0.+)

(iOS Version 10.3.+)