Miten siirrän verensokeriarvojani Accu-Chek Aviva/Performa Connectista mySugr Lokikirjaan?

iOS:

• Onko iPhonessasi Bluetooth käytössä? Jos ei, ota se käyttöön.
  • Avaa mySugr-sovellus ja valitse näytön alareunassa olevassa valikkopalkissa ”Yhteydet”.
  • Valitse Accu-Chek Aviva/Performa Connect ja ota se käyttöön.

Android:

• Avaa mySugr-sovellus ja valitse näytön alareunassa olevassa valikkopalkissa ”Yhteydet”.
  • Älypuhelimesi Bluetooth otetaan automaattisesti käyttöön, mikäli se ei ole jo käytössä.

Seuraavat vaiheet:

• Käynnistä mittarisi.
  • Siirry mittarissa kohtaan ”Settings” (Asetukset).
  • Luo uusi langaton yhteys valitsemalla ensin ”Wireless” (Langaton), sitten ”Pairing” (Yhdistäminen) ja ”Pair Device” (Yhdistä laite) ja noudata näytöllä annettuja ohjeita.
  • Älypuhelimesi ilmoittaa, kun yhdistäminen on valmis (näytölle ilmestyy ponnahdusviesti tai saat viestin älypuhelimen viestikeskukseen).
  • Vahvista yhdistäminen syöttämällä älypuhelimeen mittarisi koodi.
  • Yhteys on nyt luotu ja otettu käyttöön - Mittarisi on nyt yhdistetty Lokikirja-sovellukseen!

Napauttamalla näytön alareunassa olevassa valikkopalkissa kohtaa ”Oma trendi” voit siirtyä takaisin mySugr:n aloitusnäyttöön.

Jos haluat manuaalisesti siirtää tietoja mittaristasi lokikirjaan: Napauta mittarissa kohtaa ”My Data” (Omat tiedot), sitten ”Data Transfer” (Tiedonsiirto) ja lopuksi ”Wireless” (Langaton).

Vinkki: Voit määrittää Accu-Chek Aviva/Performa Connect -mittarissasi asetukseksi ”Auto-Send” (Autom. lähetys), jolloin mittarisi lähettää mittaustuloksesi automaattisesti mySugr-lokikirjaan jokaisen mittauksen jälkeen (jos Bluetooth on käytössä älypuhelimessasi). Tämän automaattisen lähetyksen asetuksen löydät ”Settings”-valikon (Asetukset) kohdasta ”Wireless” (Langaton).

Synkronoinnin yhteydessä kaikki edellisen synkronoinnin jälkeen saadut mittaustulokset tuodaan mySugr-lokikirjaan. Voit muokata tuotuja tietoja haluamallasi tavalla (lisätä mittaustuloksiin esimerkiksi hiilihydraatti- tai insuliinitietoja tai muistiinpanoja).

mySugr-lokikirja on lisäksi aika fiksu, sillä kaikki yhtäläiset mittaustulokset, joilla on sama mittausaika (+/- 10 min) sulautetaan yhteen, jolloin vältytään turhilta kaksoiskopioilta. Kätevää, eikö vain?