Miten synkronoin aktiivisuuden ja askeleet Google Fitistä mySugr-sovellukseen?

Hirviömäisen nopeasti, kuten aina.

•  Avaa mySugr-sovellus ja mene sivuvalikon kohtaan "muut tietolähteet"
  •  Valitse Google Fit -integrointi
  •  Vahvista nyt minkä Google-tilin haluat yhdistää mySugr-sovelluksen kanssa.
  •  Onnistuneen yhdistämisen jälkeen ruutuun ilmestyy vahvistusviesti.
  •  Nyt askeltietosi synkronoituvat Google Fitistä suoraan mySugr-sovelluksen kanssa ja näkyvät kuvaajassa.

Tuplaklikkaamalla kuvaajaa saat näkyviin ohjauspaneelin, josta voit valita haluatko aktiivisuusdatan näkyvän kuvaajassa.

Tästä lähtien aktiivisuutesi sekä askeleesi lähetään Google Fitistä mySugr-sovellukseen. Askeleet näkyvät kuvaajassa pystypalkkeina.