FAQ Yleistä

Miten voin poistaa omat tietoni ja tilini?

Varmista ennen tilisi poistamista, ettei PRO-tilauksesi ole enää voimassa. Kun olet peruuttanut tilauksesi noudata seuraavia ohjeita.

iOS:

Avaa mySugr-sovellus ja napauta kohtaa Lisää > Tili & asetukset > Muut asetukset. Vieritä näytön alareunaan, napauta kohtaa ”Poista tili” ja noudata näytöllä annettuja ohjeita ja kehotuksia.

Android:

Avaa mySugr-sovellus ja napauta kohtaa ”Lisää” ja sitten kohtaa ”Tili & asetukset”. Valitse seuraavaksi ”Asetukset”-välilehti näytön yläreunassa, vieritä näytön alareunaan noudata näytöllä annettuja ohjeita ja kehotuksia.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille osoitteeseen support@mysugr.com viestin, joka sisältää mySugr-tunnuksesi ja pyynnön poistaa tili.

Poistamme tällöin tilisi ja kaikki tietosi peruuttamattomasti.

Hei hei hirviö!