Muokkaa lokikirjaasi!

Etkö pidä lokikirjan päänäytön tai uuden merkinnän näytön ulkoasusta? Ei hätää, voit muokata niitä! Voit siirtää, tuoda esiin tai piilottaa kenttiä ja siten muokata lokikirjaa tarpeittesi mukaan. Näin se tapahtuu:

1. Napauta sovelluksessa +-painiketta kuten syöttäisit uuden merkinnän.

• Apple-laitteet: Napauta näytön yläreunassa, suurennuslasin vieressä olevaa +-painiketta.
  • Android-laitteet: Napauta näytön oikeassa alareunassa olevaa +-merkillä merkittyä ympyrää.

2. Napauta tämän näytön alareunassa, Tallenna-painikkeen yläpuolella olevaa riviä, jossa lukee ”Muokkaa kenttiä”.

3. Näet nyt kaikki kenttävaihtoehdot, jotka ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä.
4. Tarkista sitten, mitkä kentät ovat käytettävissäsi.
5. Jos haluat kentän näkyvän, napauta kyseisen kentän vieressä olevaa silmäkuvaketta niin, että kuvake muuttuu vihreäksi. Jos haluat piilottaa kyseisen kentän, napauta silmäkuvaketta niin, että se muuttuu harmaaksi.

6. Haluatko järjestellä kenttiä uudelleen? Poimi haluamasi kenttä painamalla oikeassa reunassa olevaa 9-pisteistä neliötä ja pitämällä sitä painettuna. Siirrä kenttää luettelossa ylös- tai alaspäin ja pudota kenttä haluamasi kohtaan nostamalla sormi pois näytöltä.

7. Napauta seuraavaksi oikeassa yläkulmassa olevaa oikein merkkiä tai Tallenna-painiketta.
8. Sulje uuden merkinnän näyttö ja palaa Tänään-näytölle napauttamalla Peruuta-painiketta.

Olet nyt järjestellyt sekä uuden merkinnän näytön että lokikirjan päänäytön vastaamaan tarpeitasi oman hirviösi kesyttämisessä. Hienoa!!