Miten siirrän tietoja Accu-Chek® Instant -mittarista mySugr:iin?

Helppoakin helpommin!

* Onko iPhonesi Bluetoothin päällä? Jos ei, niin kytke se päälle.
* Avaa mySugr-sovellus ja mene sivuvalikon kohtaan "Yhteydet".
* Valitse Accu-Chek Instant ja aktivoi se.
* Sammuta mittari.
* Paina pitkään painiketta (noin 3 sekuntia), kunnes Bluetooth pariliitos -symboli tulee näkyviin
* Älypuhelimeesi ilmestyy pariliitospyyntö (ponnahdusviesti tai ilmoituskeskus).
* Syötä PIN-koodi (löydät sen mittarisi takapuolelta)
* Pariliitoksen luominen ja aktivointi onnistui - Mittari on nyt liitetty mySugr-sovellukseen!
* Voit palata mySugr:in päänäytölle sivuvalikon kautta.