Mitä teen jos en voi käyttää/nähdä Pro-ominaisuuksia tilauksestani huolimatta?

Ongelma selviää muutamalla klikkauksella!

Valitse sovelluksen sivuvalikosta Profiili ja kirjaudu ulos sovelluksesta.
Kirjaudu sen jälkeen takaisin sisään. Kaikkien Pro-ominaisuuksien pitäisi nyt olla käytettävissäsi, juhuu!

Jos Pro-ominaisuudet ovat vieläkin piilosilla, lähetä meille viesti valikon "Tuki & Palaute" -kohdan kautta tai suoraan osoitteeseen support@mysugr.com. Asiakastukemme pääsee varmasti pikaisesti ongelman ytimeen.