Mitä teen, jos en näe (tai en voi käyttää) mySugr Pro -version ominaisuuksia, vaikka olen tilannut mySugr Pro -version?

Tämä ongelma selviää nopeasti ja helposti! Tätä varten tarvitset mySugr-tunnuksesi (sähköpostiosoite ja salana). 😄

Käytitpä Android- tai iOS-laitetta, napauta navigointipalkissa kohtaa ”Lisää”, valitse sitten ”Tili & asetukset” ja napauta näytön alareunassa olevaa ”Kirjaudu ulos” -painiketta. Odota muutama minuutti ja kirjaudu sitten uudelleen sisään. Kaikkien mySugr Pro -version ominaisuuksien pitäisi nyt olla käytettävissäsi!

Jos et vieläkään näe mySugr Pro -version ominaisuuksia, lähetä meille viesti valikkokohdan ”Tuki & Palaute” kautta tai suoraan osoitteeseen support@mysugr.com. Asiakastukemme pääsee varmasti pikaisesti ongelman ytimeen.

*Varmista ennen uloskirjautumista, ettei sinulla ole synkronoimattomia merkintöjä (Lisää > vieritä näyttöä aivan alas asti). Jos näet täällä jonkin numeron, älä kirjaudu ulos tai poista sovellusta, vaan ota meihin heti yhteyttä.