Accu-Chek: Kuinka saan mySugr Pro -sovelluksen käyttööni?

Saat PRO-version käyttöösi automaattisesti, kun yhdistät mittarisi ja älypuhelimesi JA tuot arvot Accu-Chek-mittarista mySug-lokikirjaan.**

Jos et synkronoi Accu-Chek®-mittaria yli 30 päivään, siirryt takaisin Basic-version käyttäjäksi.

Voit käyttää PRO-versiota niin kauan, kuin tuot arvoja Accu-Chek-mittaristasi. Helppoa, vai mitä?

**PRO-version voi ottaa käyttöön vain yhdellä tilillä mittaria kohti. Jos mittari on jo poistanut PRO-sovelluksen lukituksen yhdeltä käyttäjätililtä, PRO-sovelluksen lukitusta ei voida poistaa toiselta käyttäjätiliiltä. Jos näin ei ole tapahtunut omalla kohdallasi, etkä silti voi ottaa PRO-versiota käyttöön, ota meihin yhteyttä lähettämällä viesti osoitteeseen support@mysugr.com. Autamme sinua mielellämme!