Miten yhdistän Accu-Chek Guide Me -mittarin mySugr-sovellukseen?

Seuraavat ohjeet opastavat vaihe vaiheelta, kuinka yhdistät uuden Accu-Chek Guide Me -mittarin mySugr-sovellukseen.

* iOS: Onko iPhonessasi Bluetooth käytössä? Jos ei ole, ota se käyttöön.
* Android: Bluetooth otetaan automaattisesti käyttöön, kun aloitat yhdistämisen.

• Ota ensin mySugr-sovelluksen sijaintipalvelut käyttöön yhdistämisprosessin ajaksi. Voit ottaa ne uudelleen pois käytöstä, kun yhdistäminen on suoritettu. Asetukset > Sovellukset > mySugr > Sijaintipalvelut. Varmista, että sijaintipalvelut ovat käytössä.

Varmista, että Accu-Chek Guide Me -mittari on kytketty päälle.

• Android: Avaa sovellus ja avaa sivuvalikko napauttamalla vasemmassa yläreunassa olevaa kolmea viivaa.
  • iOS: Avaa mySugr-sovellus ja valitse näytön alareunassa olevasta valikkopalkista ”Yhteydet”.
  • Napauta kohtaa ”Yhteydet”.

• Napauta kohtaa ”Accu-Chek Guide Me”.

• Napauta vihreää ”Yhdistä nyt” -painiketta.

• Paina painikkeita (<) and (>) samanaikaisesti 3–5 sekuntia, kunnes näyttöön ilmestyy Bluetooth-symboli ja kaksi toisiinsa yhdistettyä rengasta alkavat vilkkua.

• Käännä mittari ja etsi tunnusluku mittarin alareunasta.

• Napauta vihreää ”Seuraavaksi: syötä PIN-koodi” -painiketta puhelimessasi.
    Kun näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, syötä mittarin takaa löytämäsi tunnusluku ja napauta ”Yhdistä”-painiketta.

• Näytössä pitäisi nyt näkyä ”Yhdistäminen onnistui ” -viesti, ja jos olet jo tehnyt verensokerimittauksia, ne tuodaan sovellukseen automaattisesti.

• Palaa ”Yhteydet”-sivulle napauttamalla ”Valmis”-painiketta.

Vaihtoehtoisesti voit katsoa ohjevideon tästä.

**Huomautus: iOS-laitteeseen voi yhdistää enintään kolme Accu-Chek Guide Me -mittaria, mutta Android-laitteeseen vain yhden.