Voinko ottaa hirviön pois käytöstä?

Maskottiamme hirviötä ei voi ottaa pois käytöstä, sillä se on toiminut inspiraation lähteenä tässä sovelluksessa (pakko myöntää, että sydämissämme olemme yhä lapsia!). Hirviön tarkoituksena on saada sinut hymyilemään, ja se on päivittäin kanssasi syöttäessäsi ja hallitessasi tietojasi.

Miksi hirviö?

Diabetes voi joskus olla pirullinen. Kuinka usein olet tehnyt kaiken oikein ja toiminut tarkasti saamiesi ohjeiden mukaan, ja silti kaikki on mennyt pieleen? Tällöin tekee vain mieli heittää kaikki diabetestarvikkeet päin seinää! Tällaisina hetkinä diabeteshirviö tuntuu viholliselta!

Kun kaikki sujuu hyvin ja verensokeri on kohdallaan, tunnet olosi mahtavaksi. Tällöin mySugr-sovelluksen diabeteshirviö hyppii ympäriinsä, nauraa ja päästää hassuja ääniä. Elämä on hyvää ja diabeteshirviösi tuntuu enemmänkin ystävältä tai lemmikiltä. Tiesitkö, että voit kutittaa sitä ja antaa sille nimen?

Vaikka et voi piilottaa hirviötä, voit halutessasi ottaa sen äänet pois päältä!

Hirviön äänten ottaminen pois käytöstä (iOS):

• Napauta navigointipalkin oikeassa alareunassa olevaa ”Lisää”-painiketta
  • Napauta pientä rataskuvaketta, jonka vieressä lukee ”Tili & asetukset”
  • Vieritä näyttöä alas ja etsi kohta ”Oma hirviö”
  • Siirrä ”Hirviön äänet” -kohdan vieressä oleva pieni valintapainike ”Pois käytöstä” -asentoon (painike muuttuu valkoiseksi)

Hirviön äänten ottaminen pois käytöstä (Android):

• Etsi navigointipalkin oikeasta alareunasta ”Lisää”-painike ja napauta sitä
  • Napauta pientä rataskuvaketta, jonka vieressä lukee ”Tili & asetukset”
  • Avaa näytön yläreunassa oleva ”Asetukset”-valikko
  • Siirrä ”Hirviön äänet” -kohdan vieressä oleva pieni valintapainike ”Pois käytöstä” -asentoon (painike muuttuu valkoiseksi)