Sovelluksen ilmoitusten ottaminen käyttöön

Ilmoituksia saadaan erilaisista sovelluksista: esim. sähköpostista, sosiaalisesta mediasta, viesteistä ja puheluista. Myös mySugr-sovelluksen kohdalla ilmoitusten salliminen on suositeltavaa, sillä se helpottaa toimintaa muutamien tärkeiden asioiden kohdalla:

1. se helpottaa verensokerimittarin yhdistämistä
  2. sen avulla tiedät, kun verensokerin mittaustulos on tuotu. Tämä ilmoitus on tärkeä, jotta tiedät, että tiedot siirtyvät sovellukseen
  3. näet, kun valmentajasi on lähettänyt sinulle viestin.

Ilmoitusten ottaminen käyttöön on todella helppoa! Näin se tapahtuu:

iPhone: Avaa Asetukset-sovellus ja etsi mySugr vierittämällä näyttöä alas. Napauta sitten kohtaa Ilmoitukset ja varmista, että ”Salli ilmoitukset” on käytössä. Voit muokata, miten haluat ilmoitusten näkyvän, mutta suosittelemme, että otat käyttöön kaikki hälytykset ja ilmoitusmerkit/ilmoituslaatikot. Ääniasetuksia voit muokata täysin oman mielesi mukaan.

Android: Avaa Asetukset ja siirry kohtaan Sovellukset. Hae mySugr. Vieritä näyttöä alas, napauta kohtaa ”Ilmoitukset” ja varmista, että ilmoitukset ovat PÄÄLLÄ.

Helppoa kuin mikä!