Kaikki mySugr Insights -toiminnoista

Koska käyttäjillä saattaa olla paljon kysyttävää uusista Insights-toiminnoista, olemme koonneet yhteen muutamia niihin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Tällä hetkellä mySugr Insights -toiminnot ovat vain insuliinia käyttävien käyttäjien saatavilla, ja ne ovat käytettävissä vain englanniksi ja vain iOS-laitteilla.

Kuinka paljon tarvitaan tietoja mySugr Insights -ilmoituksen luontiin?

• Erilaisia näkymiä varten on erilaiset kynnysarvot ja vaatimukset. Yleisenä ohjeistuksena voidaan kuitenkin sanoa, että kaavojen tunnistamista ja Insights-toimintojen luontia varten tarvitaan 3 verensokeriarvoa vähintään 14 päivän aikana viimeisen 30 päivän ajalta.

Ovatko toiminnot jatkossa käytettävissä myös muilla kielillä ja myös Android-laitteilla?

• Tätä tulemme harkitsemaan myöhemmin, kun olemme selvittäneet kehitysresurssimme ja asettaneet kehitysprioriteetit.

Kuinka monta mySugr Insights -näkymää on olemassa?

• Aluksi, toiminnon julkaisuhetkellä toiminto voi tunnistaa kolme erityyppistä aktiivista kaavaa: vaihtelu päiväaikaan, korkea hypoglykemian riski ja basaali yöllä. Toimintoon voidaan jatkossa lisätä muita tunnistettavia kaavoja.

Voinko poistaa punaisella pisteellä merkityn ilmoituksen?

• Näkymät ovat käytettävissä 7 päivän ajan. Ilmoitus poistuu 7 päivän jälkeen, jos näkymiä ei ole enempää saatavilla. Jos näkymiä on saatavilla, punainen piste säilyy ilmoituksessa.

Voiko käyttäjä jättää tämän päivityksen väliin tai muokata toimintoa?

• Tällä hetkellä mySugr Insights -toimintoa ei voi jättää pois päivityksen yhteydessä eikä sitä voi muokata.