FAQ Yleistä

Onko sovelluksen ja sen sisällön kehittämisessä mukana tiettyjä lähteitä, asiantuntijoita ja organisaatiota. Jos näin, mitä/keitä he ovat?

mySugr-sovelluksen ja sen sisällön kehityksessä on ollut mukana päteviä ammattihenkilöitä, ja kehityksessä on myös huomioitu potilaiden mielipiteet, jotta heidän tarpeensa voidaan ymmärtää ja sovelluksen käytettävyyttä voidaan parantaa. Sovelluksen lääketieteellisen sisällön kehityksessä mySugr-tiimi toimii läheisessä yhteistyössä neuvoa-antavien lääketieteellisten komiteoiden, keskeisten mielipidejohtajien ja lääketieteen asiantuntijoiden kanssa. mySugr on lisäksi suunniteltu standardin IEC 62366-1 vaatimusten mukaan (lääkinnällisten laitteiden käytettävyyden suunnittelu).