FAQ n pumpun hallinta

Missä pumpun hallinta on saatavilla, ja voiko jokainen käyttää sitä?

Saavatko alaikäiset käyttää mySugr:n pumpun hallintaa?

Koska mySugr:n pumpun hallinta on suunniteltu vähintään 18-vuotiaille, alle 18-vuotiaat eivät voi sitä käyttää.

Missä älypuhelimissa mySugr:n pumpun hallintaa voi käyttää?

mySugr-pumppuhallinta on saatavilla Android-älypuhelimille. Vaikka useimmat puhelimet ovat yhteensopivia mySugr-pumpunhallinnan kanssa, jotkin puhelimet eivät ehkä ole yhteensopivia. Alla on luettelo puhelimista, jotka on testattu ja todettu yhteensopimattomiksi.

• All Huawei mobile devices

• All Xiaomi mobile devices

• HTC

• HTC One

• Motorola

• Motorola Droid Turbo

• Motorola Moto E (4)

• Motorola Moto E4

• Motorola Moto G (5)

• Motorola Moto G (5th Gen)

• Motorola Moto Z (2) Play

• Sony

• Sony Xperia XA2

• Sony Xperia XA2 Ultra

• ZTE

• ZTE AXON 7 mini

• ZTE B2017G

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade V8

• ZTE Blade A452

• ZTE Blade A510

• ZTE Blade L2

• ZTE Blade V Ultra Z982

• ZTE Blade V0800

• ZTE Blade Zmax

• ZTE dtac phone M1

• Others

• Mobistel Cynus F10

• Wiko LENNY2

mySugr:n pumpun hallinnan kanssa yhteensopivien älypuhelimien valikoima tulee laajenemaan lähiaikoina.

Mitkä pumput on mahdollista yhdistää mySugr-sovellukseen?

Tällä hetkellä mySugr-sovellukseen voi yhdistää vain Accu-Chek Insight -pumpun.

Millä kielillä mySugr:n pumpun hallinta on saatavilla?

mySugr:n pumpun hallinta on tällä hetkellä saatavilla englanniksi, espanjaksi, hollanniksi, italiaksi, norjaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, slovakiaksi, sloveniaksi, suomeksi, tanskaksi ja tsekiksi.

Mitä käyttöjärjestelmiä mySugr:n pumpun hallinta tukee?

Lähitulevaisuudessa käyttö on mahdollista Android-laitteilla. Tulevaisuuden päätöksissä huomioimme käyttäjien kokemukset koskien mySugr:n pumpun hallinnan käyttöä Accu-Chek Insight -insuliinipumpun kanssa.

Missä maissa mySugr:n pumpun hallinta on saatavilla?

Alankomaat, Belgia, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Ruotsi, Saksa, Suomi, Slovakia, Slovenia, Tanska, Tšekki ja Yhdistynyt kuningaskunta