FAQ n pumpun hallinta

Miten pumpun hallintaa käytetään?

Voiko mySugr:n pumpun hallinnassa tarkastella, vaihtaa ja luoda basaalin profiileja?

Ei, tällä hetkellä nämä toiminnot voi suorittaa vain pumpulla

Voinko annostella hidastettuja boluksia ja yhdistelmäboluksia mySugr:n pumpun hallinnan avulla?

Et vielä. Voit kuitenkin tarkastella käynnissä olevien hidastettujen bolusten ja yhdistelmäbolusten etenemistä sekä keskeyttää ne.

Millainen lukituksen poistomenetelmä on oltava käytössä, jotta boluksen annostelun voi hyväksyä mySugr:n pumpun hallinnassa?

Suosittelemme sormenjälkitunnistuksen käyttöä. Voit kuitenkin käyttää myös muita biometrisiä tunnistusmenetelmiä, PIN-koodia, kuviota tai salasanaa. Pyyhkäisytoiminto ei ole riittävän turvallinen.