FAQ n pumpun hallinta

Mitä tapahtuu, kun yhdistän pumpun ja mySugr-sovelluksen?

Päivittyykö mySugr PRO-versioon, kun käytän mySugr:n pumpun hallintaa?

Kun yhdistät Accu-Chek Insight -insuliinipumpun mySugr-sovellukseen, mySugr-sovellus päivittyy PRO-versioon. Saat tällöin käyttöösi lisää toimintoja, kuten PDF- ja Excel-raportit, älykkään hakutoiminnon, mySugr-boluslaskurin, ateriakuvat, verensokerimittauksen muistutukset ja kannustavia haasteita.

Voinko yhdistää mySugr-sovellukseen useita pumppuja?

Et, voit yhdistää vain yhden pumpun.

Voinko yhdistää pumppuun useita älypuhelimia?

Et. Turvallisuutesi vuoksi pumppuun voi yhdistää vain yhden laitteen/sovelluksen, jolla pumppua hallitaan. Tämän vuoksi et voi käyttää Accu-Chek Insight -diabetesmanageria ja mySugr-sovellusta samanaikaisesti.

Kuinka lähellä älypuhelimen ja pumpun on oltava toisiaan, jotta yhteys voidaan luoda?

Niiden tulee olla korkeintaan 10 metrin etäisyydellä toisistaan. Tarvittava etäisyys saattaa olla lyhyempi, jos puhelimen ja pumpun välissä on esteitä.

Kuluttaako yhdistäminen älypuhelimen akkua tai pumpun paristoa?

Kyllä, mutta ei sen enempää kuin Accu-Chek Insight -diabetesmanagerin käyttö. Vain mySugr-sovelluksen ollessa auki yhteys muodostetaan muutaman minuutin välein, mikä kuluttaa akkua/paristoa.