FAQ Boluslaskuri

Boluslaskuria ei löydy

En löydä boluslaskuria sovelluksesta.

Jos boluslaskuri on otettu käyttöön asetuksissa:

• Napauta ”+”-kuvaketta Android-laitteen oikeassa alakulmassa tai iOS-laitteen näytön yläreunassa. Syötä sen jälkeen arvot kohtiin ”Verensokeri” ja ”Hiilihydraatit” ja napauta ”Laske”-painiketta.
  • TÄRKEÄÄ: mySugr-lokikirjassa voit lisätä, poistaa ja siirtää syöttökenttiä napauttamalla ”Muokkaa kenttiä” -painiketta.

• Silmäkuvaketta napauttamalla voit hakea kenttiä esiin tai piilottaa niitä. Huomioi, että tämä toiminto saattaa vaikuttaa lokikirjamerkintöjen syöttönäytöllä näkyviin tietoihin. Jos ”Insuliini (ateria)” ja ”Insuliini (korj.)” on piilotettu, mySugr-boluslaskuri on myös piilotettu. Huomautus: ”Insuliini (ateria)” ja ”Insuliini (korj.)” kuuluvat yhteen eikä niitä voi siirtää erikseen.

Jos boluslaskuria ei ole otettu käyttöön asetuksissa:

• Jos boluslaskuria ei ole otettu käyttöön, napauta oikeassa alareunassa olevaa kohtaa ”Lisää”. Valitse sitten ”Boluslaskurin asetukset” ja varmista, että kytkin on ”Käytössä”-asennossa (kytkin on vihreä).

• Kun boluslaskuri on käytössä, määritä asetukset, jos et vielä ole sitä tehnyt. Jos tarvitset apua hoitoasi varten tarvitsemiesi asetusten määrityksessä, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.

Onko boluslaskuri saatavilla maassani?

Boluslaskuri on tällä hetkellä saatavilla seuraavissa maissa sekä iOS- että Android-laitteisiin:

🇳🇱 Alankomaat, 🇦🇷 Argentiina, 🇦🇺 Australia, 🇧🇪 Belgia, 🇧🇷 Brasilia, 🇻🇬 Brittiläiset Neitsytsaaret, 🇪🇸 Espanja, 🇿🇦 Etelä-Afrikka, 🇮🇪 Irlanti, 🇮🇹 Italia, 🇦🇹 Itävalta, 🇱🇻 Latvia, 🇱🇹 Liettua, 🇱🇺 Luxemburg, 🇮🇲 Mansaari, 🇳🇴 Norja, 🇵🇹 Portugali, 🇵🇱 Puola, 🇫🇷 Ranska, 🇷🇴 Romania, 🇸🇪 Ruotsi, 🇩🇪 Saksa, 🇸🇰 Slovakia, 🇸🇮 Slovenia, 🇫🇮 Suomi, 🇨🇭 Sveitsi, 🇩🇰 Tanska, 🇨🇿 Tšekin tasavalta, 🇪🇪 Viro, 🇬🇧 Yhdistynyt kuningaskunta.

Onko olemassa laitteita, joissa boluslaskuria ei voi käyttää?

Vuonna 2021 tuotiin markkinoille ensimmäinen NovoPen ja vuonna 2022 Lilly Tempo Smart Button, joiden ollessa yhdistettynä mySugr-sovellukseen mySugr-boluslaskuri ei ole käytettävissä. Pyrimme siihen, että mySugr-boluslaskuri olisi tulevaisuudessa yhteensopiva älykkäiden insuliinikynien kanssa.