FAQ Boluslaskuri

Miksi boluslaskuri maksaa?

Boluslaskuri on yksi mySugr Pro -version ominaisuuksista. Lisätietoa Pro- ja Basic-versioista löydät täältä.

Maassasi voimassa olevat hinnat löydät App Storesta tai Play Kaupasta.

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia! Jos yhdistät sovellukseen jonkin näistä Accu-Chek-laitteista, voit ottaa mySugr PRO -version käyttöön ilmaiseksi. mySugr Pro -version kaikki toiminnot ovat käytettävissäsi, kun synkronoit verensokeriarvot kerran kuukaudessa.