Kuinka vaihdan diabetestyypin tai diagnoosin vuoden?

Uusien laboratoriotulosten seurauksesta diagnoosi saattaa muuttua (esim. aiemmin kakkostyypin diabetesta sairastavan on todettu sairastavan LADA-diabetesta).

Diagnoosin ja diagnoosin vuoden päivittäminen sovelluksessa on todella helppoa. Näin se tapahtuu:

iOS:

• Avaa mySugr-sovellus ja napauta näytön oikeassa alareunassa kohtaa ”Lisää”.
  • Napauta ylhäällä kohtaa ”Tili & asetukset”.
  • Kohdassa ”Yleiset hoitoasetukset” näet diabetestyypin, sukupuolen, syntymäajan ja diagnoosin vuoden.

Android:

• Avaa mySugr-sovellus ja napauta näytön oikeassa alareunassa kohtaa ”Lisää”.
  • Napauta kohtaa ”Tili & asetukset”.
  • Napauta kohtaa ”Hoito”.
  • Napauta ylintä riviä, jossa lukee ”Diabetestyyppi”.
  • Täällä voit vaihtaa aikaisemmin valitsemasi asetuksen vastaamaan tämänhetkistä tietoa.
  • Kun jo kerran olet muokkaamassa näitä asetuksia, käy samalla tarkistamassa muut henkilökohtaiset tietosi, kuten diagnoosin vuosi ja insuliinihoito. Mitä enemmän valmentajallasi on käytettävissä tietoja, sitä paremmin hän voi auttaa sinua diabeteshirviösi kesyttämisessä!